TULCEA-MILA 23-LETEA

Excursie

AVENTURA SALBATICA

Padurea Letea este unul dintre cele mai impresionante locuri din Romania, cu o istorie bogata si un peisaj spectaculos care merita sa fie explorat. Excursia noastra incepe la Tulcea unde vom porni in aventura pana la Mila 23. Pe parcursul calatoriei veti admira peisajele unice ale Deltei Dunarii si veti invata despre flora si fauna de la ghidul nostru. Dupa ce vom face cunostinta cu satul Mila 23 vom porni spre Padurea Letea unde vi se va taia rasuflarea la vederea peisajului unic. Veti afla despre istoria Padurii Letea si despre ecosistemul sau. In timplul plimbarii prin padure veti putea admira flora si fauna zonei, inclusiv numeroasele specii de pasari si animale salbatice.

DELICATESE PESCARESTI

Acest preparat culinar este un adevarat deliciu pentru iubitorii de peste si este deosebit de gustos si rafinat. Poate fi servit la ocazii speciale sau pur si simplu pentru a rasfata papilele gustative cu un preparat delicios. In general este recomandat sa fie pregatita la cuptor, astfel incat stiuca sa fie frageda si umplutura sa fie bine coapta. Este un preparat ideal pentru iubitorii de peste dar si pentru cei care doresc sa incerce ceva nou si delicios din bucataria traditionala romaneasca.

CONTOPESTE-TE CU NATURA...

Padurea Letea este un adevarat paradis pentru iubitorii de natura si pentru cei care doresc sa se deconecteze de la agitatia urbana si sa se contopeasca cu natura. Pe parcursul plimbarii, veti putea admira cele mai frumoase peisaje, printre care lacuri cu apa cristalina si dune de nisip impresionante, ce formeaza o oaza de liniste si relaxare.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Aceasta excursie este o oportunitate unica de a explora frumusetea naturala si traditiile autentice ale Deltei Dunarii.

250 lei/pers

De la