sulina-padurea letea

Excursie

BOEM SI SALBATIC...

Aceasta excursie cu plecare din Sulina va va tine cu sufletul la gura prin peisajele impresionante si natura salbatica pe care o veti descoperi. Vom pleca din boema Sulina spre destinatia noastra finala, Padurea Letea, o rezervatie naturala unica in Europa. Aceasta padure de nisip este este acoperita de dune impresionante si este locuita de o varietate de specii rare de plante si animale.

MASA TRADITIONALA

Bucură-te de o masă tradițională de pește în timpul vizitei tale în pădurea Letea. Această zonă oferă oportunitatea de a savura preparate din pește proaspăt, într-un cadru pitoresc și autentic. Localnicii din apropierea pădurii Letea servesc preparate tradiționale din pește, pregătite cu ingredientele specifice regiunii Deltei Dunării. Poți încerca mâncăruri delicioase precum ciorba de peste, peste prajit, saramură sau plachie de crap.

LINISTE...

Pădurea Letea este un adevărat paradis al sălbăticiei în inima Deltei Dunării. Această pădure unică în Europa este cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și biodiversitatea remarcabilă. Odată ce pătrunzi în pădurea Letea, vei fi copleșit de frumusețea ei sălbatică. Dunele de nisip acoperite de iarbă înaltă se înalță într-un mod spectaculos, creând un decor impresionant. Înăuntru, vei descoperi o lume verde, cu copaci masivi care se întind pe orizont, împletindu-se într-un covor vegetal dens și divers.

LASA TOTUL IN GRIJA NOASTRA...

Aceasta excursie este o oportunitate unica de a explora frumusetea naturala si traditiile autentice ale Deltei Dunarii.

90 lei/pers

De la