FAQ

Ce oferă excursia?

Eco Delta Trip vine în întâmpinarea dumneavoastră cu excursii formidabile în acest loc minunant și vă pune la dispoziție următoarele facilități:

  1. Bărci realizate special pentru ca a vă putea bucura pe deplin de frumusețea mirifică a acestui traseu pitorsc. Acestea sunt deschise, astfel încât dumneavoastră veți avea parte de o viziune foarte bună asupra spațiului, stabile și sigure. Ambarcațiunile Corsar 730 sunt special concepute pentru transport și excursii, acestea fiind spațioase și confortabile, oferă loc special pentru bagaje și respectă normele de siguranță internațională. Viteza de deplasare a bărcilor este una mică, în zonele de vizionat importante vom staționa pentru a surprinde cu claritate toate aceste minunății.
    Datorită experienței noastre vom putea explora până în cel mai mic detaliu și ne vom bucura de toate frumusețile pe care Delta le oferă.
  2. Trasee realizate cu atenție de către echipa Eco Delta Trip, trasee care vor surprinde toate punctele importante astfel încât să te poți bucura de frumusețile naturale.
  3. Începând de anul acesta firma noastră oferă asigurare de calatorie tututor pasagerilor care aleg serviciile noastre.
  4. O locație pentru servirea mesei de calitate și condiții superioare pentru a putea să vă oferim bucuria unei mese tradițional pescărești de pe aceste meleaguri. (opțional)

Ce poate conține bagajul?

În această excursie puteți să luați cu dumneavoastră bagaje de dimensiuni medii (rucsac/ghiozdan), nu există spațiu suficient pentru bagaje de dimensiuni mari (trolere).

Nu puteți să luați cu dumneavoastră echipamente de pescuit.

De ce echipament aveți nevoie?

  • pălărie pentru soare;
  • cremă de protecție pentru soare;
  • ochelari de soare;
  • pelerină pentru ploaie;

Masă Tradițional Pescărească

Masă tradițional pescărească este o opțiune de care puteți beneficia în această excursie și de asemenea este la alegerea dumneavoastră localul unde vom servii. Delta Dunării este o locație plină de localuri cu specific pescăresc, unde cu siguranță vom avea parte de preparate proaspete și cu un gust foarte bun.

O masă la o pensiune în regim standard (felul 1 + felul 2) poate să varieze undeva între 25 și 100 de lei, în funcție de preparatele servite. Veți avea parte de recomandări din partea noastră și cu siguranță veți gusta cele mai bune preparate pescărești din Delta Dunării.

Sună acum
Adresă